Organiseren van Vergaderingen en Notuleren

Organiseren van vergaderingen en notuleren

Heb je regelmatig of incidenteel een vergadering die op een professionele manier genotuleerd moet worden? Ik ga graag met je mee en verzorg notulen zo uitgebreid of beknopt als gewenst. Notuleren.

Wil je het hele proces van het organiseren van een vergadering uitbesteden dan kan dat uiteraard ook. Ik verzorg de planning met de deelnemers en eventueel een locatie. Ik zorg er voor dat de deelnemers op tijd worden uitgenodigd en de agenda en benodigde stukken ontvangen.

Na de vergadering verzorg ik de notulen en zorg dat alle deelnemers de notulen ontvangen. Eventueel houd ik ook vinger aan de pols en bewaak ik de voortgang voor wat betreft de noodzakelijke acties die door de deelnemers zijn afgesproken.

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*